Menu Sluiten

FAQ

Wat is de ASDW?

De Adviesraad Sociaal Domein Westland is een orgaan opgericht met name omdat een wet voorschrijft dat elke gemeente een Toetsingsorgaan of Adviesraad voor het sociale domein voor die gemeente dient te vormen.
De Adviesraad Sociaal Domein Westland (ASDW) bestaat geheel uit vrijwillige leden en probeert zo de inwonersbelangen op het gebied van het Sociaal Domein te monitoren zoals bedoeld in de wet.

Hoe maak ik een afspraak met de ASDW?

Wilt u een persoonlijke afspraak maken met de ASDW of een persoon bij de ASDW?  U kunt rechtstreeks de gewenste persoon  e-mailen of contact zoeken met ons secretariaat en daar uw vraag stellen of afspraak maken:

  • Dat kan online op de website of
  • via het telefoonnummer van ons secretariaat => telefoonnummer. 06-21865320

Wij registreren dan uw naam, postcode, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we contact met u kunnen opnemen over de afspraak.

Kan ASDW iets voor mij persoonlijk doen?

ASDW is er niet voor persoonlijke kwesties. Wij verwijzen bij persoonlijke zaken door naar organisaties of personen die daar voor zijn ingesteld en opgericht. Laat u echter niet weerhouden e.e.a. aan ons te melden. Bij voldoende gelijksoortige problemen zal ASDW  zeker contact opnemen met de gemeente of instantie om te bezien of het betreffende probleem kan worden aangepast.